Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés

A rendelés menete

Regisztráció:

Amennyiben regisztráltként vásárolsz, akkor a 3. rendeléstől törzsvásárlóként további kedvezményt fogsz kapni. Ezenkívül gyorsabban és rugalmasabban tudod kezelni vagy a későbbiekben visszanézni rendeléseidet. Első alkalommal ezt elég a Pénztárnál megtenni (de most itt is megteheted)Ha már korábban regisztráltál, csak add meg az e-mail címed és jelszavad, és máris beléphetsz.

 

Kiválasztás és Kosár:

A webshopban válaszd ki a kedvenc boraidat, add meg a kívánt mennyiséget, majd nyomj a "Kosár” gombra. (Ez természetesen nem kötelez vásárlásra - amennyiben meggondoltad magad, akkor az X gombbal bármelyik tételt törölheted a Kosárból.)

Ha a megrendelt termék az adott időpontban nincs raktáron, akkor e-mailben vagy telefonon tájékoztatunk, hogy milyen határidővel tudjuk teljesíteni/pótolni a megrendelést.

 

Adatok megadása:

Értelemszerűen add meg kiszállítás és (ha más, mint a szállítási) a számlázás címet. Kérünk, hogy pontosan töltsd ki az adatokat, hiszen a futár munkáját könnyíted meg.

 

Válaszd ki az átvétel módját:

Szeged belterületén a kiszállítás és a mintaboltban (az Árkád mellett a körút sarkán, Szeged, Londoni krt. 5.) a személyes átvétel díjmentes. A kiszállítás munkanapokon, előre egyeztetett időpontban történik, a boltban pedig nyitvatartási időben (kedd – péntek 10.00 – 18.00, ill. szombat 09.00 – 13.00) bármikor átveheted.

A megrendelt termékek házhozszállítása 40 kg-ig a Sprinter Futárszolgálattal történik, akik a csomagátvételt követő munkanapon, munkaidőben (08.00 - 17.00 között) közvetlenül a megadott címre kézbesítik a csomagodat. Díjáról a folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.

Amennyiben csomagpontos átvételt kérsz (max. 20 kg-ig), az az ország közel 800 helyén benzinkutakon, bevásárlóközpontokban elérhető Pick Pack Pont -okon történhet. Válaszd ki a betöltődő térképen, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat, itt tájékozódhatsz a pontok nyitvatartási idejéről és a fizetési módokról is. Díjáról a folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.

 

Fizetési mód kiválasztása:

  • Átutalással (előre utalással)

Az átutalásos fizetési módot bármelyik szállítási módnál választhatod; a rendelés leadása után a teljes összeget utald a megadott számlaszámra. Mivel ennél a fizetési módnál az összeg kifizetése előre történik, a futárnak nem kell semmilyen egyéb költséget fizetned. Amikor az átutalás megérkezik a számlánkra, megkezdjük a rendelés teljesítését.

  • Készpénzzel

A szegedi mintaboltban és a szegedi, díjmentes házhozszállítás esetén csak készpénzben lehetséges fizetni.

PPP pontokon (amennyiben nem előre utalással fizetsz) készpénzzel vagy - átadóponttól függően - bankkártyával is fizethetsz.

  • Utánvéttel:

Házhozszállítás esetén a csomag kézhezvételekor a futárnak fizethetsz készpénzben. Az utánvét díjköltsége ebben az esetben + 800.- Ft.

  • Bankkártyával

PPP pontokon - átadóponttól függően - bankkártyával is fizethetsz (erről ráérsz ott is dönteni majd). Legyen nálad hozzá személyazonosításra szolgáló okmány.  

Amennyiben van kedvezményes kuponod, akkor azt itt tudod beváltani, csak írd a kódot a mezőbe.

 

Megrendelés elküldése:

Az adatok átellenőrzése után be kell pipálnod, hogy elfogadod az ÁSZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat, nyilatkozol, hogy elmúltál 18 éves és tudomásul veszed a rendelésed árának megfizetési kötelezettségét.A Megjegyzés rovatba írj meg mindent nekünk, vagy a futárnak, ami a kiszállításhoz extra fontos lehet (pl: ha egy boltban dolgozol és oda kéred a kiszállítást, akkor mikor van nyitva az üzlet)

A "Megrendelés" gomb megnyomásával tudod elküldeni nekünk kérésed. 

Rendelésedről kapsz egy automatikus e-mailt, benne minden adattal, amire szükséged lehet. 

A rendeléseden módosítani azt követően, hogy e-mailben értesítettünk a csomagod futárnak történő átadásáról, már nem tudsz.

 

Korhatár korlátozása:

Alkoholtartalmú termékeinkre vonatkozó megrendeléseket csak 18. életévüket betöltött személyek számára tudjuk teljesíteni. Amennyiben a rendelést feldolgozó vagy az azt szállító személy kétségesnek látja az átvevő nagykorúságát, úgy a hatályos jogszabályok szerint kérheti annak hitelt érdemlő bizonyítását. Ennek hiányában a szállító megtagadhatja a teljesítést.

Egyéb

100 000,- Ft-ot meghaladó megrendelés esetén csak az ellenérték előzetes átutalása után áll módunkban elindítani a termékeket.