Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop
Hungarian hu
English en
German de

A rendelés menete

Regisztráció:

Amennyiben regisztráltként vásárolsz, akkor a 3. rendeléstől törzsvásárlóként további kedvezményt fogsz kapni. Ezenkívül gyorsabban és rugalmasabban tudod kezelni vagy a későbbiekben visszanézni rendeléseidet. Első alkalommal ezt elég a Pénztárnál megtenni (de most itt is megteheted)Ha már korábban regisztráltál, csak add meg az e-mail címed és jelszavad, és máris beléphetsz.

 

Kiválasztás és Kosár:

A webshopban válaszd ki a kedvenc boraidat, add meg a kívánt mennyiséget, majd nyomj a "Kosár” gombra. (Ez természetesen nem kötelez vásárlásra - amennyiben meggondoltad magad, akkor az X gombbal bármelyik tételt törölheted a Kosárból.)

Ha a megrendelt termék az adott időpontban nincs raktáron, akkor e-mailben vagy telefonon tájékoztatunk, hogy milyen határidővel tudjuk teljesíteni/pótolni a megrendelést.

 

Adatok megadása:

Értelemszerűen add meg kiszállítás és (ha más, mint a szállítási) a számlázás címet. Kérünk, hogy pontosan töltsd ki az adatokat, hiszen a futár munkáját könnyíted meg.

 

Válaszd ki az átvétel módját:

Szeged belterületén a kiszállítás és a mintaboltban (az Árkád mellett a körút sarkán, Szeged, Londoni krt. 5.) a személyes átvétel díjmentes. A kiszállítás munkanapokon, előre egyeztetett időpontban történik, a boltban pedig nyitvatartási időben (kedd – péntek 10.00 – 18.00, ill. szombat 09.00 – 13.00) bármikor átveheted.

A megrendelt termékek házhozszállítása 40 kg-ig a Sprinter Futárszolgálattal történik, akik a csomagátvételt követő munkanapon, munkaidőben (08.00 - 17.00 között) közvetlenül a megadott címre kézbesítik a csomagodat. Díjáról a folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.

Amennyiben csomagpontos átvételt kérsz (max. 20 kg-ig), az az ország közel 800 helyén benzinkutakon, bevásárlóközpontokban elérhető Pick Pack Pont -okon történhet. Válaszd ki a betöltődő térképen, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat, itt tájékozódhatsz a pontok nyitvatartási idejéről és a fizetési módokról is. Díjáról a folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.

 

Fizetési mód kiválasztása:

  • Átutalással (előre utalással)

Az átutalásos fizetési módot bármelyik szállítási módnál választhatod; a rendelés leadása után a teljes összeget utald a megadott számlaszámra. Mivel ennél a fizetési módnál az összeg kifizetése előre történik, a futárnak nem kell semmilyen egyéb költséget fizetned. Amikor az átutalás megérkezik a számlánkra, megkezdjük a rendelés teljesítését.

  • Készpénzzel

A szegedi mintaboltban és a szegedi, díjmentes házhozszállítás esetén csak készpénzben lehetséges fizetni.

PPP pontokon (amennyiben nem előre utalással fizetsz) készpénzzel vagy - átadóponttól függően - bankkártyával is fizethetsz.

  • Utánvéttel:

Házhozszállítás esetén a csomag kézhezvételekor a futárnak fizethetsz készpénzben. Az utánvét díjköltsége ebben az esetben + 800.- Ft.

  • Bankkártyával

PPP pontokon - átadóponttól függően - bankkártyával is fizethetsz (erről ráérsz ott is dönteni majd). Legyen nálad hozzá személyazonosításra szolgáló okmány.  

Amennyiben van kedvezményes kuponod, akkor azt itt tudod beváltani, csak írd a kódot a mezőbe.

 

Megrendelés elküldése:

Az adatok átellenőrzése után be kell pipálnod, hogy elfogadod az ÁSZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat, nyilatkozol, hogy elmúltál 18 éves és tudomásul veszed a rendelésed árának megfizetési kötelezettségét.A Megjegyzés rovatba írj meg mindent nekünk, vagy a futárnak, ami a kiszállításhoz extra fontos lehet (pl: ha egy boltban dolgozol és oda kéred a kiszállítást, akkor mikor van nyitva az üzlet)

A "Megrendelés" gomb megnyomásával tudod elküldeni nekünk kérésed. 

Rendelésedről kapsz egy automatikus e-mailt, benne minden adattal, amire szükséged lehet. 

A rendeléseden módosítani azt követően, hogy e-mailben értesítettünk a csomagod futárnak történő átadásáról, már nem tudsz.

 

Korhatár korlátozása:

Alkoholtartalmú termékeinkre vonatkozó megrendeléseket csak 18. életévüket betöltött személyek számára tudjuk teljesíteni. Amennyiben a rendelést feldolgozó vagy az azt szállító személy kétségesnek látja az átvevő nagykorúságát, úgy a hatályos jogszabályok szerint kérheti annak hitelt érdemlő bizonyítását. Ennek hiányában a szállító megtagadhatja a teljesítést.

Egyéb

100 000,- Ft-ot meghaladó megrendelés esetén csak az ellenérték előzetes átutalása után áll módunkban elindítani a termékeket.

 

 

Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
17.148 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?