Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés
Hungarian hu

Eperbor

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.300 Ft

Kizárólag földieperből, hagyományos borászati eljárással készült, különleges minőségű, édes gyümölcsbor

6 palackos karton kedvezménnyel!

Részletek

Menny.:palack

Leírás és Paraméterek

Eperbor

A Kontyos eperbor édes változata válogatott Marmalade földieperből készül. Ez az eperbor az egyik legkedveltebb borunk. Élénken eper illatú, íze kerek és gyümölcsös, a lágy savaknak köszönhetően eperdzsem zamatára emlékeztet. Hosszú lecsengésében a vanília is felfedezhető. Az epermusttal visszaédesített eperbor kiváló desszertbor, akár tisztán, akár fröccsként lazítva.

A Pannonhalmi Bornapokon (2016) közönségszavazáson 1. helyezést kapott. Köszönjük Nektek!

Alkoholtartalom 12%
Kiszerelés 500 ml
Évjárat 2019.
Összetétel földieper, cukor, víz
Ajánlott hőmérséklet 9 - 13 C
Egységár 6 600 Ft/liter
További képek

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Segíts másoknak Te is a választásban!
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 20.
Még a Szegedi Borfesztiválon kóstoltam először, azóta mindig keresem a fesztiválokon, hátha kint vagytok. Nagyon finom! Örülök annak is, hogy ilyen sok helyen kaphatóak a boraitok!:)
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 14.
A feleségem kedvenc bora, már most is sokadszorra, épen és gyorsan megérkezett!
Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 10.
Ilyen jót még nem ittam!
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 18.

Kapcsolódó termékek

3.400 Ft

Különleges minőségű, száraz eperbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

6.600 Ft
Különleges minőségű gyümölcsbor
6.365 Ft

100% földieperből készült gyümölcsborok párban:

klasszikus édes és különleges száraz formában

19.380 Ft
Különleges minőségű, száraz gyümölcsbor
18.810 Ft
Különleges minőségű, édes gyümölcsbor
Termék címkék: eperbor, eperbor édes
Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
17.148 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?