Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés
Hungarian hu

Eperbor száraz

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.400 Ft

Különleges minőségű, száraz eperbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

Menny.:palack

Leírás és Paraméterek

Eperbor száraz

A száraz eperbor különleges minőségű Marmalade eperből készül, ez az egyik legkedveltebb borunk. Élénken eper illatú, íze kerek és gyümölcsös, a lágy savaknak köszönhetően eperdzsem zamatára emlékeztet. Élénk gyümölcsösségnek köszönhetően kiváló aperitif, akár tisztán, akár fröccsként lazítva.

Alkoholtartalom 12,5%
Kiszerelés 750 ml
Évjárat 2018.
Összetétel földieper, cukor, víz
Ajánlott hőmérséklet 8 - 12 C
Egységár 4 533 Ft/liter
További képek

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Segíts másoknak Te is a választásban!
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 14.
Nem szeretem az édes bort, ezért kóstoltam szárazon, először vonakodva. DE! Amint robbant az íz a számban... na akkor lettem szerelmes! Én. Aki nagyon kényes ízlésvilággal vagyok...
Letehetetlen
Jah, és fröccsnek (is)!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 29.
A Káli medence legjobb fröccsét ebből ittam!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 11.
Nem akartam elhinni a pultos csajoknak, hogy kepes a rose froccsot helyettesiteni, de azota csak ezt iszom es meg a fejem se faj tole nagyon pacek
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 18.

Kapcsolódó termékek

3.300 Ft

Kizárólag földieperből, hagyományos borászati eljárással készült, különleges minőségű, édes gyümölcsbor

6 palackos karton kedvezménnyel!

Részletek

6.600 Ft
Különleges minőségű gyümölcsbor
6.365 Ft

100% földieperből készült gyümölcsborok párban:

klasszikus édes és különleges száraz formában

19.380 Ft
Különleges minőségű, száraz gyümölcsbor
18.810 Ft
Különleges minőségű, édes gyümölcsbor
Termék címkék: eperbor, száraz eperbor
Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
17.148 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?