Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop
Hungarian hu
English en
German de

Forralt Eperbor Alap

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.500 Ft

Vidd haza a vásárok forraltbor hangulatát!
Otthon csak melegíteni kell - 1 perc és már kóstolhatod is!

6 üveg vásárlásától
3.325 Ft / üveg
Menny.:üveg

Leírás és Paraméterek

Forralt Eperbor Alap (1,5l borhoz)

Eperborunkhoz a feldolgozás során keletkező földieper-préselvény kivonatát és epermustot adunk a még komolyabb ízekért, illatokért és zamatokért. Büszkék vagyunk arra, hogy teljesen adalék- és izfokozó mentesen el tudtuk készíteni ezt az alapot, melyet otthon (némi víz hozzáadásával) csak melegíteni kell a kívánt (max 55C) hőfokra és már élvezhető is.

A közönség régi óhaját tudtuk most teljesíteni: "a fesztiváljainkon fogyasztott forralt borainkat, hogyan tudná hazavinni?", mert épp autóval jött, vagy egy baráti összejövetelre jó lett volna vinni belőle, vagy csak épp meg akarta lepni a párját. Most elkészült, egészségedre! 

Leírás az elkészítéshez: a palack hátlapcimkéjén.

Fontos megjegyezni: a bort sosem forraljuk (nevével ellentétben), így max 55-60 C-ig lassan melegítjük. Mindig csak annyit készítsünk belőle egyszerre, ami fél órán belül elfogy, hiszen a melegtől az alkohol gyorsan tud távozni az italból.

Alkoholtartalom 12%
Kiszerelés 750 ml
Évjárat 2020.
Összetétel édes eperbor 85%, 100% eperlé, eper sűrítmény, cukor, színező koncentrátum szőlőhéj kivonatból, szulfit
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 55 C fok
Egységár 4 667 Ft/liter
Minőségét megőrzi 18 hónap, felbontás után 2 hét
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Segíts másoknak Te is a választásban!
Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
22.847 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?

Partnereink:

Az alábbi térképen láthatók azon - közvetlen - kiskereskedelmi Partnereink, akik üzletükben Kontyos borokat tartanak.

2020. január óta számtalan más helyen is találkozhattok borainkkal (számunkra már lassan követhetetlen módon), hiszen a nagykereskedelmi Partnereink munkája révén több 100 új bolt csatlakozott már forgalmazónak országszerte. Köszönjük!