Leírás és Paraméterek
Forralt Eperbor Alap (1,5l borhoz)
A közönség régi óhaját tudtuk most teljesíteni: "a fesztiváljainkon fogyasztott forralt borainkat, hogyan tudná hazavinni?", mert épp autóval jött, vagy egy baráti összejövetelre jó lett volna vinni belőle, vagy csak épp meg akarta lepni a párját. Most elkészült, egészségedre!
Eperborunkhoz a feldolgozás során keletkező földieper kivonatát és epermustot adunk a még komolyabb ízekért, illatokért és zamatokért. Büszkék vagyunk arra, hogy teljesen adalék- és izfokozó mentesen el tudtuk készíteni ezt az alapot, melyet otthon (némi víz hozzáadásával) csak melegíteni kell a kívánt (max 55C) hőfokra és már élvezhető is.
Leírás az elkészítéshez: a palack hátlapcimkéjén.
Fontos megjegyezni: a bort sosem forraljuk (nevével ellentétben), így max 55-60 C-ig lassan melegítjük. Mindig csak annyit készítsünk belőle egyszerre, ami fél órán belül elfogy, hiszen a melegtől az alkohol gyorsan tud távozni az italból.
Alkohol tartalom | 12 %vol |
Édes/Száraz | Édes |
Gyümölcs | Eperbor |
Alkoholtartalom | 12% |
Kiszerelés | 750 ml |
Évjárat | 2023. |
Összetétel | édes eperbor 85%, cukor, 100% eperlé, eper sűrítmény, színező koncentrátum szőlőhéj kivonatból, szulfit |
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 55 C fok |
Egységár | 6 653 Ft/liter |
Minőségét megőrzi | cimke szerint (18 hónap, felbontás után 2 hét) |
Hasonló termékek
Forralt Meggybor Alap 0,75 L
Vidd haza az adventi vásárok forralt bor hangulatát!
Otthon csak melegíteni kell - 1 perc és már fogyaszthatod is!
ÉDES EPERBOR 0,75 L
100% illatos-üde földieperből reduktív borászati eljárással készült eszményi különlegesség.
Lágy eperíze hűvös szódával estét pezsdítő; aperitifként a mély beszélgetésekhez simul.
Összetevők:
földieper, cukor, víz, szulfitot tartalmaz
ÉDES MEGGYBOR 0,75 L
100% hajnalbordó meggyből reduktív borászati eljárással készült eszményi különlegesség.
Karakteres meggyíze estét pezsdítő; aperitifként a mély beszélgetésekhez simul.
Összetevők:
meggy, cukor, víz szulfitot tartalmaz
ÉDES KAJSZIBOR 0,75 L
100% felhőpuha kajszibarackból reduktív borászati eljárással készült eszményi különlegesség.
Lágy kajszibarackíze hűvös szódával estét pezsdítő; aperitifként a mély beszélgetésekhez simul.
Összetevők:
kajszibarack, cukor, víz szulfitot tartalmaz