Leírás és Paraméterek
Forralt Meggybor Alap (1,5l borhoz)
Előfűszerezett ( leheletnyi fahéj + szegfűszeg) gyümölcsbor alap, melyet otthon (víz hozzáadásával) csak melegíteni kell a kívánt hőfokra és már iható is. A fűszereket redukció formájában tesszük a prémium meggyborunkhoz, így az alapbort káros hőhatás nem éri.
A közönség régi óhaját tudtuk most teljesíteni: "a fesztiváljainkon fogyasztott forralt borainkat, hogyan tudná hazavinni?", mert épp autóval jött, vagy egy baráti összejövetelre jó lett volna vinni belőle, vagy csak épp meg akarta lepni a párját. Most elkészült, egészségedre!
Leírás az elkészítéshez: a palack hátlapcimkéjén.
Fontos megjegyezni: a bort sosem forraljuk (nevével ellentétben), így max 55-60 C-ig lassan melegítjük. Mindig csak annyit készítsünk belőle egyszerre, ami fél órán belül elfogy, hiszen a melegtől az alkohol gyorsan tud távozni az italból.
| Alkohol tartalom | 12 %vol |
| Édes/Száraz | Édes |
| Gyümölcs | Meggybor |
| Alkoholtartalom | 12% |
| Kiszerelés | 750 ml |
| Évjárat | 2023. |
| Összetétel | édes meggybor (85%), cukor, víz, meggy-sűrítmény, szegfűszeg, fahéj, vanília, szulfit |
| Ajánlott fogyasztási hőmérséklet | 55 C fok |
| Egységár | 5 320 Ft/liter |
| Minőségét megőrzi | cimke szerint (18 hónap, felbontás után 2 hét) |