Menü és Shop Belépés

Forralt Meggybor Alap

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.000 Ft
Cikkszám: L471118M
Édes, szilvabor alapú ital
Menny.:üveg

Leírás és Paraméterek

Forralt Meggybor Alap (1,5l borhoz)

Előfűszerezett (fahéj + szegfűszeg), forralt gyümölcsbor alap, melyet otthon (víz hozzáadásával) csak melegíteni kell a kívánt hőfokra és már iható is.

A közönség régi óhaját tudtuk most teljesíteni: "a fesztiváljainkon fogyasztott forralt borainkat, hogyan tudná hazavinni?", mert épp autóval jött, vagy egy baráti összejövetelre jó lett volna vinni belőle, vagy csak épp meg akarta lepni a párját. Most elkészült, egészségedre! 

Leírás az elkészítéshez: a palack hátlapcimkéjén.

 

Alkoholtartalom 12%
Kiszerelés 750 ml
Évjárat 2018.
Összetétel édes meggybor (85%), cukor, meggy-sűrítmény, 100%-os meggylé, víz, szegfűszeg, fahéj, vanília, szulfit
Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 55 C fok
Minőségmegőrzési ideje van
Egységár 4 000 Ft/liter
További képek
Webshopunk kínálatából
Hírek, érdekességek

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?

Gyerekkorunkban mindig szamócának hívtuk, majd felnőtt korunkra földieperré (még egyszerűbben eperré) változott a piacon is. Minden botanikai indokoltság ellenére még mindig megy a vita, hogy mi a helyes megszólítás, így engedjétek meg, hogy Bálint gazda érvelésével rántsuk le a leplet az igazságról: :)