Menü és Shop Belépés

Kajszi habzó gyümölcsbor (félszáraz)

Kajszi habzó gyümölcsbor (félszáraz) Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.900 Ft
Cikkszám: L4738/Hsz

Félszáraz

Különleges és egyedi, félszáraz, Gönci kajsziborból készült, szénsavval dúsított borkiválóság

 

Menny.:palack
Leírás és Paraméterek

A Gönci sárgabarackot hagyjuk természetesen megérni a fán. A belőle készült gyümölcsbor így kellő cukorral és még elegendő savakkal rendelkezik ahhoz, hogy extra dolgot hozzunk ki belőle. Megkóstolva sokkal több, mint egy száraz pezsgő. Tiszta gyümölcs és baracklekvár a vele járó fanyarkás ízével együtt. Fél év érés és pihenő után széndioxiddal dúsítjuk, palackozzuk. Nem mondunk többet róla, mert mi elfogultak vagyunk vele szemben; kóstold meg!

 

Alkoholtartalom 13%
Kiszerelés 750 ml
Évjárat 2016.
Összetétel Gönci kajszibarack, cukor, víz, széndioxid
Ajánlott hőmérséklet 5 - 8 C
Egységár 3867.- Ft/liter
További képek
Webshopunk kínálatából
Hírek, érdekességek

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?

Gyerekkorunkban mindig szamócának hívtuk, majd felnőtt korunkra földieperré (még egyszerűbben eperré) változott a piacon is. Minden botanikai indokoltság ellenére még mindig megy a vita, hogy mi a helyes megszólítás, így engedjétek meg, hogy Bálint gazda érvelésével rántsuk le a leplet az igazságról: :)