Menü és Shop Belépés

Kajszibor édes

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.000 Ft
Cikkszám: L4738

Különleges minőségű, édes gyümölcsbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

Menny.:palack

Leírás és Paraméterek

Aki kóstolta, tudja: mint a baracklekvár. Vagy, mint a barackpálinka. Attól függ, ki kóstolta :) Először mi is pálinkát akartunk a gyümölcsből főzni, de olyan szép, egészséges és érett volt a cefrének érkező alapanyag, hogy nem sokat gondolkoztunk a kipróbáláson. 

Kimagoztuk, ledaráltuk, leerjesztettük és az első évben egy nemzetközi különdíjat kapott. A kiváló minőségű gyümölcsnek köszönhetően igen karakteres, komoly savakkal rendelkező bor született, ahol nem nagyon lehet félremagyarázni, hogy milyen, mert az, ami: kajszibarack.

Tokaji desszertbor helyett - az eddigi érdeklődések és fogyasztói reakciók után - férfiaknak mindenképpen ajánljuk kóstolásra. 

Alkoholtartalom 11%
Kiszerelés 500 ml
Évjárat 2016.
Összetétel Gönczi sárgabarack, cukor, víz
Ajánlott hőmérséklet 8 - 12 C
Egységár 6 000 Ft/liter
További képek

Kapcsolódó termékek

Raktáron
2.750 Ft
Raktáron
3.500 Ft
Raktáron
1.750 Ft
Webshopunk kínálatából
Hírek, érdekességek

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?

Gyerekkorunkban mindig szamócának hívtuk, majd felnőtt korunkra földieperré (még egyszerűbben eperré) változott a piacon is. Minden botanikai indokoltság ellenére még mindig megy a vita, hogy mi a helyes megszólítás, így engedjétek meg, hogy Bálint gazda érvelésével rántsuk le a leplet az igazságról: :)