Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés
Hungarian hu

Kajszibor száraz

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.200 Ft

Különleges minőségű, száraz gyümölcsbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

Leírás és Paraméterek

Aki megillatozza és megkóstolja, annak a baracklekvár és a barackpálinka jut először eszébe. 2013-ban még mi is pálinkát akartunk a cefrének érkező gyümölcsből főzni, de olyan szép, egészséges és a kiskunhalasi homokon arannyá érett Gönci barackot kaptunk, hogy nem sokat gondolkoztunk a kipróbálásán: legyen belőle bor!

Kimagoztuk, ledaráltuk és leerjesztettük. Szárazként évekig nem hoztuk forgalomba, mert nekünk is ki kellett tapasztalni, hogyan viselkedik a palackban, illetve a különböző külső tényezők (pl. hőmérséklet-ingadozás) hatására hogyan reagál. Ráadásul évek alatt jöttünk rá, hogy a kajszinak sokkal több, hosszú pihenésre van szüksége a teljes kibontakozásig. 

Száraz fehérbor helyett, haladó gyümölcsbor-fogyasztóknak ajánljuk. Nagyon illatos, enyhén "szájösszehúzó" savakkal rendelkező bor; de aki egyszer megkóstolja egy nyári, forró napon hosszúlépésként, az soha többé nem akar mást inni.

Alkoholtartalom 13%
Kiszerelés 750 ml
Évjárat 2018.
Összetétel Gönci barack, cukor, víz. Szulfitot tartalmaz.
Ajánlott hőmérséklet 8 - 12 C
Egységár 4 267 Ft/liter
További képek

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Segíts másoknak Te is a választásban!
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 20.
Ízletes, fröccsnek kiváló!

Kapcsolódó termékek

3.400 Ft

Különleges minőségű, száraz eperbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

3.400 Ft

Különleges minőségű, száraz gyümölcsbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
17.148 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?