Webshop Menü
0
Itt jársz: > >

Karrier

A Kontyos Borház munkatársat keres az alábbi pozícióba:

 

Borászati képviselő fesztiválokra

 

Ha nem ismernéd: borászatunk prémium kategóriás, valódi gyümölcsborokat készít, jelenleg 8 gyümölcs feldolgozásával. A minőség iránti igényt és a boraink egyre nagyobb népszerűségét a kiemelkedő kereslet igazolja vissza. A Borház fejlődése folyamatos és terveink egy életre szólóak. Boraink bemutatása/kóstoltatása/értékesítése javarészt a vendéglátás segítségével, fesztiválokon, vásárokon történik. Ehhez keressük jó házigazda habitussal megáldott csapattagunkat.
 
 

Feladatok, munka:


Biztosan voltál már borfesztiválon, ahol a pultok mögött jókedélyű (de nem harsány), nagyhangú (de alázatos), szakmailag hozzáértő és vendégszerető kollégák jó házigazda és csapos módján dolgoznak. 
Pontosan ezt kell csinálni azzal a kiegészítéssel, hogy a végső cél a borászat felelősségteljes képviselete, népszerűsítése, termékeinek bemutatása.
Munka: eszközök és áru fel- és bekészítése az autóba, majd a fesztivál standjába, 3 napig mosolygás és eladás, majd a végén összepakolás. Ezen kívül - ha a sok szabadnapoddal nem tudsz mit kezdeni, akkor - még a borászatnál találunk valamit.

 

Elvárások:


Legyél...

  • ...szegedi - itt a borászat és a raktár
  • ...strapabíró - egy nyári fesztiválon akár 14 órát is talpalni kell
  • ...rendszerető - a pult tükrözi a céget
  • ...jó sofőr - be kell ülni a kocsiba és átmenni vele az országon
  • ...szabad - évi 35 hétvége, 3-4 napos fesztiválok országszerte
  • ...gyors - valamikor úgy meglepnek a pultnál, hogy azt se tudod, merre kapd a fejed
  • ...jóban az angollal - bizonyos fesztiválokon nélkülözhetetlen
  • ...és persze jófej - egy nyolcfős csapathoz kell igazodni

 

Amit ajánlunk:

 

Ez egy jó buli. Ráadásul olyan termékkel kell dolgozni, ami különleges és kiváló minőségű. A legtöbb jót a közönségtől fogod kapni: a csillogó szemeket és mosolyokat, amint megkóstolják a borainkat. Az érzést, hogy ezért érdemes csinálni bármit is!
Ajánlunk szabadságot, sok utazást és jó fesztiválokat. Hidd el: ha olyan vagy, mit mi, akkor ez nem munka lesz neked sem. Mi ugyanolyan jól érezzük magunkat a pult mögött is, mintha előtte lennénk, vendégként.

Jah, és lesz fizetés is!

 

A webshop@kontyos.hu -ra várjuk fényképes önéletrajzod. 

 

 

 

Csomagban kedvezményes
14.000 Ft
16.900 Ft
17.100 Ft
5.300 Ft
Legnépszerűbbek
8.800 Ft
5.300 Ft
3.000 Ft
3.500 Ft
3.000 Ft
Névnap ma

Eleonóra

és holnap: Gerzson