Karrier
A Kontyos Borház munkatársat keres az alábbi pozícióba:
Borászati képviselő fesztiválokra
Feladatok, munka:
Biztosan voltál már borfesztiválon, ahol a pultok mögött jókedélyű (de nem harsány), nagyhangú (de alázatos), szakmailag hozzáértő és vendégszerető kollégák jó házigazda és csapos módján dolgoznak.
Pontosan ezt kell csinálni azzal a kiegészítéssel, hogy a végső cél a borászat felelősségteljes képviselete, népszerűsítése, termékeinek bemutatása.
Munka: eszközök és áru fel- és bekészítése az autóba, majd a fesztivál standjába, 3 napig mosolygás és eladás, majd a végén összepakolás. Ezen kívül - ha a sok szabadnapoddal nem tudsz mit kezdeni, akkor - még a borászatnál találunk valamit.
Elvárások:
Legyél...
- ...szegedi - itt a borászat és a raktár
- ...strapabíró - egy nyári fesztiválon akár 14 órát is talpalni kell
- ...rendszerető - a pult tükrözi a céget
- ...jó sofőr - be kell ülni a kocsiba és átmenni vele az országon
- ...szabad - évi 35 hétvége, 3-4 napos fesztiválok országszerte
- ...gyors - valamikor úgy meglepnek a pultnál, hogy azt se tudod, merre kapd a fejed
- ...jóban az angollal - bizonyos fesztiválokon nélkülözhetetlen
- ...és persze jófej - egy nyolcfős csapathoz kell igazodni
Amit ajánlunk:
- Versenyképes jövedelem, telefon, cégautó
- szezonalitástól független, havi fix fizetés
- kiváló termékek a munkához, jó csapatmunka
- sok utazás, jó fesztiválok, önálló munkavégzés
Amennyiben a leírtak alapján úgy gondolod, hogy szeretnél velünk dolgozni, akkor kérünk, ne habozz elküldeni fényképes önéletrajzodat a webshop@kontyos.hu címre.
Határidő: I. kör: 2019. január 31.
Várjuk a jelentkezésed!
Részlet a Munkaköri leírásból:
"
Munkarend és munkaidő: Jelenléti ív vezénylése szerint, igazodik a fesztivál nyitvatartásához és a vendégek igényeihez.
A munkakör célja: a Kontyos Borház és borászat termékeinek közvetlen értékesítése, népszerűsítése fesztiválokon és vásárokon a vendéglátás segítségével.
Feladatkörök:
Standépítés:
- a fesztiválon használatos eszközök összekészítése, ellenőrzése, járműbe való bepakolása
- utazás a helyszínre: a szabálykövető, óvatos vezetői stílus alapkövetelmény
- kapcsolatfelvétel a szervezőkkel, a helyszín/faház megkeresése, majd a stand beépítése, nyitásra alkalmassá tétele
- a rendezvény végén összepakolás és hazautazás
Vendéglátás:
- pult felkészítése a nyitáshoz, eszközök és pult tisztaságának ellenőrzése, dokumentálás, váltópénz- és árukészlet-ellenőrzés, pénztárgépnyitás
- vendégek igényeinek felmérése, ajánlás, kóstoltatás és kiszolgálás pulton keresztül, italmérés, pénztárgépkezelés és fizettetés, napközbeni folyamatos takarítás, fogyó készletek újratöltése nyitvatartási idő figyelembevételével
- zárás, üstök és forralók kikapcsolása, pénztárgép- és kasszazárás közösen, jelenléti ívek dokumentálása, leltár
Személyi követelmények:
- ápolt külső és öltözet, kiváló kommunikáció a vendégekkel, angol nyelven is (helyszínfüggő),
- pontosság, empátia, diszkréció, gyors, kedves, figyelmes és precíz munkavégzés, kiváló konfliktuskezelés,
Felelősségek:
- a Borház képviselőjeként „jó házigazda” módján felelősségvállalás a jó vendéglátásért, közvetlen kommunikációért, a cég hírnevének fejlődéséért
- ellenőrizni kell a vendégek életkorát: 18. évét be nem töltött fiatalkorú alkoholos itallal való kiszolgálása tilos,
- felelősség a pultban lévő eszközök meglétéért, ill. az árukészlet fogyásáért standolással dokumentálva
- minden eladáskor nyugtaadási kötelezettség (pénztárgép használatával); a kasszában lévő bevételnek mindig egyeznie kell a gép prompt ellenőrzött jelentésével, kasszából bármit kifizetni csak Felettesi engedéllyel lehet, borravaló kaszától elkülönítve kezelendő
- nap végi záráskor zárni kell a pénztárgépet, a napi bevétel leszámolásáról Felettes rendelkezik.
"