Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés

Kiszállítás, átvétel

Szeged belterületén a kiszállítást közvetlenül a borászat munkatársai díjmentesen végzik, munkanapokon, telefonon előre egyeztetett időpontban.

Szaküzletünkben (Szeged, Londoni krt. 5, az Árkád mellett a körút sarkán) a megrendelt termékek nyitvatartási időben bármikor átvehetők (kedd – péntek 10.00 – 18.00, ill. szombat 09.00 – 13.00).

Országos csomagfeladás esetén e-mailben értesítünk az átadásról. Amennyiben valamiért (pl: készlethiány) miatt ez nem lehetséges, úgy telefonon vagy e-mailben értesítünk. 

Házhozszállítás

A megrendelt csomagot (max. 40 kg-ig) országosan a Sprinter Futárszolgálat viszi a kért címre. Más országokba csomagszállítást még nem áll módunkban teljesíteni.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanap.

Díja:

  • egységesen 1.500.- Ft
  • 15.000.- Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES
  • Utánvét költsége 500.- Ft

SPRINTER csomagkövetés:

Fizetési lehetőségek:

  • átutalás (előre utalás)
  • utánvét (készpénz a futárnak)

Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol biztosan át tudod/tudják venni a csomagod. Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni, mert nem vagy otthon, először keresni fog telefonon, majd értesítést hagy. Ha a csomagot a szóbeli vagy írásbeli egyeztetést követően harmadszorra sem sikerül az általad megadott helyen és időpontban átadni, akkor visszahozzák azt az üzletünkbe.

Ha nekünk sem sikerül felvennünk a kapcsolatot a megrendelővel (napokig fogunk próbálkozni), a  megrendelést semmisnek tekintjük és a kiszállítás költségét kiszámlázzuk. Ezért kérünk, hogyha bármi közbejön és nem tudod átvenni a csomagot, értesíts bennünket vagy a futárt!

Pick Pack Pont:

Hogy ne kelljen a futárt egész nap várni, a PPP boltlistáján szereplő benzinkutakon, üzletekben is átveheted a csomagodat. Boltlista itt, ahol megtalálod az üzletek nyitvatartását, címét és fizetési lehetőségeit.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanap!

Díja:

  • egységesen 800.- Ft
  • 6.000.- Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES

Pick Pack Pont csomagkövetés:

Fizetési lehetőségek:

  • átutalás (előre utalás)
  • készpénz (az átadó boltban)
  • bankkártya (bolttól függ)

Mérlegeld, hogy vidéken akár 4 munkanapba is telhet, mire az átvevőpontra ér a csomagod. Onnantól még 5 napod van rá, hogy átvedd tőlük. Emailben és SMS-ben is értesítenek a folyamat során. Ha átvétel hiányában visszahozzák üzletünkbe, akkor a megrendelést semmisnek tekintjük.

 

Küldemény átvétele:

 A csomagodat csak személyazonosítás után adják át neked, legyen nálad okirat (vagy meghatalmazás a megrendelőtől, ha nem személyesen megy érte).

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a csomag sérülten vagy törötten érkezik meg. Amennyiben sérülést vagy hiányosságot tapasztalsz, kérjük, ne vedd át a csomagot! Kérjük, a futárral vegyetek fel jegyzőkönyvet, ill. jelezd felénk a webshop@kontyos.hu címen az esetet és mi haladéktalanul pótoljuk a hiányzó árucikkeket. 

Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
17.148 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?