Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

További információ

Magunkról


Miért épp gyümölcsbor?

Családunk évtizedek óta borászattal foglalkozik, így még gyerekként láttuk édesapánktól a borkészítés alapjait. Szilvabort először egy kínai vendéglőben elköltött ebéd során kóstoltunk, ami azonnal megihlette. Több év kitartó munka és kísérletezés után, 2006-ban készült el saját szilvaborunk, ami rögtön nagy kedvencévé lett baráti társaságunk hölgy tagjainak.

A pozitív visszajelzések után szinte minden adott volt ahhoz, hogy más gyümölcsök is követhessék a szilvát: jött a meggy és az eper, majd az alma, a kajszi és végül a málna. A múlt már bebizonyította, hogy különleges bort csak kitűnő alapanyagból lehet készíteni, ezért kiemelt figyelmet szentelünk a gyümölcsök minőségére. Borainkat kifejezetten csak magyar gyümölcsökből készítjük, hiszen a sok napsütés, a klíma illetve hazánk termőföldje együttesen páratlan íz-, és zamatanyagokkal szolgálnak.

Célunk, hogy hagyományos borászati eljárással, mesterséges aromák nélkül olyan nemes és valódi gyümölcsborokat készítsünk, melyek frissességükben, zamatukban teljesen megőrzik az érett, lédús gyümölcs esszenciáját.

Büszkék vagyunk azokra a hazai és nemzetközi versenyeken elért díjakra, melyekkel boraink minőségét a szakma elismeri. Ám a legnagyobb örömet az okozza, amikor az első elfogyasztott kortyok után felcsillannak a szemek és a "Kontyos érzés” magával ragadja az embereket...

...mely pillanattal munkánk értelmet nyer!”

 
   
   
   
 
   
   
   

 

   
 

 

Az oldal tetejére