Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés
Hungarian hu

Málnabor

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.800 Ft

Különleges minőségű, édes gyümölcsbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

Menny.:palack

Leírás és Paraméterek

málnabor 

A kiváló minőségű, apró szemű, tömény és illatos málnát a Börzsönyből hozzuk, ahol a hegyvidéki klíma extra savat kölcsönöz a gyümölcsnek. A belőle készült, többszörösen aranyérmes bor méltán lett az utóbbi évek slágerévé, hiszen a málna cukor-sav egyensúlya harmonikussá teszi és gyümölcsösen hagyja a bort.

Alkoholtartalom 12,5%
Kiszerelés 500 ml
Évjárat 2018.
Összetétel fertődi málna, cukor, víz
Ajánlott hőmérséklet 8 - 12 C
Egységár 7 200 Ft/liter
További képek

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Segíts másoknak Te is a választásban!
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 14.
Már harmadszorra rendeltem, IGAZI KÜLÖNLEGESSÉG!!
Köszönjük!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 13.
Olyan, mint a málnaszörp, csak ÜTŐSEBB!
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 02.
A Tiszavirág fesztiválon ittam málnaborból fröccsöt... Tökéletes!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 01.
Megkóstoltam Kapolcson és a kedvencem lett!!!! Isteni!
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 18.

Kapcsolódó termékek

3.300 Ft

Kizárólag földieperből, hagyományos borászati eljárással készült, különleges minőségű, édes gyümölcsbor

6 palackos karton kedvezménnyel!

Részletek

2.500 Ft

Különleges minőségű, édes gyümölcsbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

3.300 Ft

Különleges minőségű, édes gyümölcsbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

3.100 Ft

Különleges minőségű, édes gyümölcsbor

IDE kattintva a 6 db-os karton kedvezménnyel rendelhető!

 

Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
17.148 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?