Leírás és Paraméterek
"...aki Márton napján újbort nem iszik, az egész évben szomjazik!" - szól a népi rigmus már évszázadok óta. Novemberre már minden ünnephez a frissen kiforrott újborral volt illendő koccintani és ez érvényes a mai, főként reduktívan készült borok világában is.
Ebben az új csomagban szeretnénk bemutatni borászatuk legújabb, már idei gyümölcsből készült és palackozott borait:
1 db Édes Meggybor 0,75 l: 100% hajnalbordó cigánymeggyből, hagyományos borászati eljárással készült büszkeségünk.
1 db Édes Eperbor 0,75 l: 100% földieperből reduktív borászati eljárással készült nagy klasszikus, borászatunk Unikornisa.
1 db Édes Bodza - Almabor 0,75 l: harsogós Jonathán idei friss almából, reduktívan készített almabor, bodzavirág-kivonattal kölcsönözve neki friss tavaszt idéző illatokat és üde zamatokat. Könnyű és édes borok kedvelőinek
1 db Klára Prémium Száraz Eperbor 0,75 l: válogatott földieper mustjából a legkíméletesebb módon készített Rosé jellegű újbor karakteres illatokkal és kirobbanó gyümölcsízzel. Hideg szódával lazítva estét pezsdítő
Hasonló termékek
EPER ÉDES GYÜMÖLCSBOR ALMA-EPERBOR 0,75 L
100% roppanós almából és eperből reduktív borászati eljárással készült frissítő különlegesség. Kellemesen édes, kirobbanóan epres, könnyed alkoltartalmú gyümölcsbor házasítás.
PIRI MAMA FORRALT BORA 1L
Valódi fűszerekkel ízesített kész forralt gyümölcsbor, a tél fűszerei mellett a meggy és a szilva dominál, ahogy Piri mama készíti.
ÉDES BODZA-ALMABOR 0,75 L
100% roppanós almából reduktív borászati eljárással készült eszményi különlegesség.
Bodzavirágtól nyárillatú szelíd almaíze szódával estét pezsdítő; aperitifként a mély beszélgetésekhez simul.
Összetevők:
alma, almasűrítmény, bodzavirág kivonat, cukor, víz, szulfitot tartalmaz
ÉDES SZILVABOR 0,75 L
100% hamvas-kék szilvából reduktív borászati eljárással készült eszményi különlegesség.
Friss szilvaíze estét pezsdítő; aperitifként a mély beszélgetésekhez simul.
Összetevők:
szilva, cukor, víz szulfitot tartalmaz
Vélemények
Főleg a száraz eper! Aki szereti az illatos, gyümölcsös, karakteres rozékat, azoknak ajánlom!