Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés

Viszonteladóknak

VISZONTELADÓKNAK

Borászatunk elkötelezett a különleges minőségű, valódi gyümölcsborok készítésében.
 
A kereskedelemben vásárló fogyasztók egyre igényesebbek, és folyamatosan keresik az új dolgokat, új italokat; az innovációt. Hagyományos borászati eljárással készült boraink egy olyan alternatívát adnak a 18-50 közötti, elsősorban Hölgy vásárlóknak/vendégeknek, akik a száraz borokat nem kedvelik, de a túl édes likőrökből már "kinőttek". Mivel boraink ugyanúgy készülnek, mint egy szőlőbor, ezért könnyen érthetővé és értékesíthetővé válnak az üzletekben; a cimkéket pedig igyekszünk úgy tervezni, hogy a vásárló meg akarja fogni, majd kóstolni azt, amit a kecses üveg tartalmaz. 
 
A gyümölcsborok világa csodákat kínál, és mi hiszünk abban, hogy kiemelkedő minőségű boraink és termékeink eleget tesznek a mai kor követelményeinek, és folyamatosan egyre több kiskereskedésben és vendéglátóhelyen kapnak egyre kitűnőbb figyelmet.
 
 

Amit kínálunk:

Partnerség - a személyre szabott ajánlataink miatt: Üzletkötő munkatársaink felkeresik Önt, és segítenek a vásárlói igényeihez kialakítani mind a termékválasztékot, mind a szállítás ütemezését. Mindemellett munkatársainkra számíthat akkor is, ha speciális igény jelentkezne, netán sürgősen kell megoldani egy felmerült igényt, és természetesen akkor is, ha valamilyen reklamáció, vagy egyéb probléma jelentkezne. Annak ellenére, hogy borászatunk kiemelkedő tényező a gyümölcsborok piacán, pontosan tudjuk, hogy a személyes kapcsolatokra nagyon is nagy hangsúlyt kell helyeznünk. Partnerek vagyunk minden felmerülő esetben.

Választék - a választékunk miatt: Egyedülállóan széles prémium gyümölcsbor-választékkal rendelkezünk, amit közvetlenül a borászattól tudunk biztosítani. Az egyre igényesebb fogyasztók folyamatosan keresik az új termékeket, a mi választékunkkal ennek az igénynek meg tudunk felelni.

Hozzáértés - a nyújtott szakmai támogatás miatt: Borászatunk a választék mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai támogatásra. Nem csak az adott italt kínáljuk, de igény szerint annak értékesítéséhez szükséges teljes körű információval és értékesítésösztönző eszközökkel támogatjuk a boltot; de akár komplexebb képzéseket is tarthatunk a vásárlóikkal kapcsolatban álló kollégáiknak.

Elérhetőség - a termékeink elérhetősége miatt:  Borainkat (személyesen vagy futárral) az ország teljes területén házhoz szállítjuk, legyen az a legeldugottabb település is. Szállításunk rugalmas, minden egyedi igényhez igyekszünk alkalmazkodni.

 

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük keresse munkatársainkat:

               Siket Gábor
ügyvezető, borász
+36 20 349 2185
gabor.siket@kontyos.hu

 

                Bakó Róbert
területi képviselő, rendezvényszervező
+36 70 603 3223
robert.bako@kontyos.hu

 

            Bencsik Zoltán
területi képviselő. rendezvény-koordinátor
+36 70 630 4070
zoltan.bencsik@kontyos.hu

 

            Balogh Emese
területi képviselő, kisker partner-támogató
+36 70 398 0411
emese.balogh@kontyos.hu


 

FONTOS! A kontyos.hu weboldalon leadott rendelések kiskereskedelmi rendelésnek minősülnek, így a hozzájuk kiállított számla továbbértékesítésre nem alkalmas. 

Továbbértékesítésre alkalmas számlát kizárólag üzletkötő munkatársainknál leadott rendelések után tudunk kiállítani! Kérjük továbbértékesítési igény esetén vegyék fel kollégáinkkal a kapcsolatot.

Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
17.148 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?