Menü és Shop Belépés

Édes borok

Valódi gyümölcsborokat készítünk, hagyományos borászati eljárással.

Minden borunk csak egyfajta - az adott - gyümölcs mustjából készül, ugyanúgy, mint egy szőlőből készült bornál. A reduktív eljárás során borrá erjedő gyümölcs ízében, illatában, színében teljességében ad vissza mindent, amit az adott gyümölcsről tudunk. Itt nem kell keresni a gyümölcsös jegyeket, mint: epres, meggyes, málnás... hiszen itt minden az, ami!

Gyümölcsbornál az édes kategória az alapértelmezett, hiszen édesen adják vissza azt, amit kóstoláskor az agyunk képzel és kíván a gyümölcsről. Jelenleg 7 gyümölcsöt dolgozunk fel, egyéb részleteket a Termékleírásoknál olvashattok.

 

Rendezés:
3.000 Ft
Cikkszám: L4737
2.750 Ft
Cikkszám: L4741
3.500 Ft
Cikkszám: L4739
3.000 Ft
Cikkszám: L4738
3.000 Ft
Cikkszám: L4735
2.500 Ft
Cikkszám: L4740
1.750 Ft
Cikkszám: L4742
3.500 Ft
Cikkszám: L471118E
3.000 Ft
Cikkszám: L471118M
3.000 Ft
Cikkszám: L471118SZ
Webshopunk kínálatából
Hírek, érdekességek

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?

Gyerekkorunkban mindig szamócának hívtuk, majd felnőtt korunkra földieperré (még egyszerűbben eperré) változott a piacon is. Minden botanikai indokoltság ellenére még mindig megy a vita, hogy mi a helyes megszólítás, így engedjétek meg, hogy Bálint gazda érvelésével rántsuk le a leplet az igazságról: :)