Webshop Menü
0

Édesek

Valódi gyümölcsborokat készítünk, hagyományos borászati eljárással.

Minden borunk csak egyfajta - az adott - gyümölcs mustjából készül, ugyanúgy, mint egy szőlőből készült bornál. A reduktív eljárás során borrá erjedő gyümölcs ízében, illatában, színében teljességében ad vissza mindent, amit az adott gyümölcsről tudunk. Itt nem kell keresni a gyümölcsös jegyeket, mint: epres, meggyes, málnás... hiszen itt minden az, ami!

Gyümölcsbornál az édes kategória az alapértelmezett, hiszen édesen adják vissza azt, amit kóstoláskor az agyunk képzel és kíván a gyümölcsről. Jelenleg 7 gyümölcsöt dolgozunk fel, egyéb részleteket a Termékleírásoknál olvashattok.

 

Rendezés:
3.000 Ft
Cikkszám: L4737
2.750 Ft
Cikkszám: L4741
3.000 Ft
Cikkszám: L4735
3.000 Ft
Cikkszám: L4738
3.500 Ft
Cikkszám: L4739
2.500 Ft
Cikkszám: L4740
1.750 Ft
Cikkszám: L4742
Hírek, cikkek, riportok

Ügyvezetőnkkel, Siket Gáborral készült interjú a Délmagyarország Cuvée Magazinjában, amely a XXII. Szegedi Borfesztiválra készült.

Érdekességek

Nincs dugóhúzótok, de valahogy kinyitnátok a palackot? Akkor íme 10 különleges módszer, hogy hozzájussatok a nedűhöz!

Gyerekkorunkban mindig szamócának hívtuk, majd felnőtt korunkra földieperré (még egyszerűbben eperré) változott a piacon is. Minden botanikai indokoltság ellenére még mindig megy a vita, hogy mi a helyes megszólítás, így engedjétek meg, hogy Bálint gazda érvelésével rántsuk le a leplet az igazságról: :)

Csomagban kedvezményes
Névnap ma

Beáta, Izolda

és holnap: Emőke