Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop
Hungarian hu
English en
German de

A rendelés menete

Regisztráció:

Érdemes ezzel kezdeni, hiszen email címedet regisztrálva, (saját Fiók létrehozásával) nyomon tudjuk követni a rendeléseidet, így személyre szabhatjuk a kedvezményeidet és így válhatsz Törzsvásárlóvá is. Első kézből kapod a friss információkat az aktualitásokról, ezenkívül gyorsabban és rugalmasabban tudod kezelni vagy a későbbiekben visszanézni rendeléseidet.

A Fiók létrehozását most itt is megteheted , de a rendelés végén is felajánlja majd a webshop.

Ha már van Fiókod, akkor a rendeléseidhez LÉPJ BE, hogy érvényesíteni tudd a kedvezményeidet.

 

Kiválasztás és Kosár:

webshopban válaszd ki a kedvenc boraidat, add meg a kívánt mennyiséget, majd nyomj a "Kosár” ikonra. (Ez természetesen még nem kötelez vásárlásra; bármikor törölheted a tételeket a Kosárból.) 

Ha a megrendelt termék az adott időpontban nincs raktáron, akkor emailben vagy telefonon tájékoztatunk, hogy milyen határidővel tudjuk teljesíteni/pótolni a megrendelést.

 

Tovább a Pénztárba, adatok megadása:

Ha van, lépj be a Fiókodba; ha van, a Kupon mezőbe írd be a Kuponkódodat, majd értelemszerűen válassz Szállítási és Fizetési módokat, illetve add meg kiszállítás és - ha más, mint a szállítási - a számlázás címet. Kérünk, hogy pontosan töltsd ki az adatokat, hiszen a futár munkáját könnyíted meg.

 

Válaszd ki az átvétel módját:

  1. Szeged belterületén a kiszállítás díjmentes, melyet borászatunk munkatársai személyesen, előre egyeztetett időpontban végeznek.
  2. A megrendelt termékek házhoz-szállítása a GLS Futárszolgálattal történik, akik a csomagátvételt követő munkanapon, munkaidőben (08.00 - 17.00 között) közvetlenül a megadott címre kézbesítik a csomagodat. Díjáról a rendelési folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.
  3. Amennyiben csomagpontos átvételt kérsz (max. 20 kg-ig), az az ország közel 1500 helyén benzinkutakon, bevásárlóközpontokban elérhető Pick Pack Pont -okon és GLS csomagpontokon történhet. Válaszd ki a betöltődő térképen, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat, itt tájékozódhatsz a pontok nyitvatartási idejéről és a fizetési módokról is. Díjáról a folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.

 

Fizetési mód kiválasztása:

  • Átutalással (előre utalással)

Az átutalásos fizetési módot bármelyik szállítási módnál választhatod; a rendelés leadása után a teljes összeget utald a megadott számlaszámra. Mivel ennél a fizetési módnál az összeg kifizetése előre történik, a futárnak nem kell semmilyen egyéb költséget fizetned. Amikor az átutalás megérkezik a számlánkra, megkezdjük a rendelés teljesítését.

  • Készpénzzel

A szegedi, díjmentes házhozszállítás esetén csak készpénzben lehetséges fizetni.

PPP és GLS pontokon készpénzzel vagy - átadóponttól függően - bankkártyával is fizethetsz ( ekkor legyen nálad hozzá személyazonosításra szolgáló okmány).

  • Utánvéttel:

Házhozszállítás esetén a csomag kézhezvételekor a futárnak fizethetsz készpénzben. Az utánvét díjköltsége ebben az esetben + 500.- Ft.

  • SimplePay

Oldalunkon bankkártyával is fizethetsz; amennyiben ezt választod, akkor a rendelés végén a rendszer átirányít az OTP oldalára. A sikeres/sikertelen fizetésről a rendszer perceken belül értesít.

 

Megrendelés:

Az adatok átellenőrzése után be kell pipálnod, hogy elfogadod az ÁSZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat, nyilatkoznod kell, hogy elmúltál 18 éves és tudomásul veszed a rendelésed árának megfizetési kötelezettségét. A Megjegyzés rovatba írj meg mindent nekünk, vagy a futárnak, ami a kiszállításhoz extra fontos lehet (pl: ha egy boltban dolgozol és oda kéred a kiszállítást, akkor mikor van nyitva az üzlet)

A "Megrendelem" gomb megnyomásával tudod elküldeni nekünk a rendelésed.

Rendelésedről kapsz egy automatikus emailt, egy visszaigazolást, benne minden adattal, amire szükséged lehet. 

Ez alapján mi összekészítjük a csomagodat, megrendeljük a Futárt. Amikor a Futár a csomagodat elviszi, szintén küldünk egy levelet Neked a várható kiszállítás idejéről.

A rendeléseden módosítani azt követően, hogy e-mailben értesítettünk a csomagod futárnak történő átadásáról, már nem tudsz.

 

Korhatár korlátozása:

Alkoholtartalmú termékeinkre vonatkozó megrendeléseket csak 18. életévüket betöltött személyek számára tudjuk teljesíteni. Amennyiben a rendelést feldolgozó vagy az azt szállító személy kétségesnek látja az átvevő nagykorúságát, úgy a hatályos jogszabályok szerint kérheti annak hitelt érdemlő bizonyítását. Ennek hiányában a szállító megtagadhatja a teljesítést.

Egyéb

60 000,- Ft-ot meghaladó megrendelés esetén csak az ellenérték előzetes átutalása, vagy bankkártyával történő kifizetése után áll módunkban elindítani a termékeket.

Boraink között válogatni a Webshopban tudsz :)
Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
22.847 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?

Partnereink:

Az alábbi térképen láthatók azon - közvetlen - kiskereskedelmi Partnereink, akik üzletükben Kontyos borokat tartanak.

2020. január óta számtalan más helyen is találkozhattok borainkkal (számunkra már lassan követhetetlen módon), hiszen a nagykereskedelmi Partnereink munkája révén több 100 új bolt csatlakozott már forgalmazónak országszerte. Köszönjük!