Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés

A rendelés menete

Regisztráció:

Érdemes ezzel kezdeni, hiszen email címedet regisztrálva, (saját Fiók létrehozásával) nyomon tudjuk követni a rendeléseidet, így személyre szabhatjuk a kedvezményeidet és így válhatsz Törzsvásárlóvá is. Első kézből kapod a friss információkat az aktualitásokról, ezenkívül gyorsabban és rugalmasabban tudod kezelni vagy a későbbiekben visszanézni rendeléseidet.

A Fiók létrehozását most itt is megteheted , de a rendelés végén is felajánlja majd a webshop.

Ha már van Fiókod, akkor a rendeléseidhez LÉPJ BE, hogy érvényesíteni tudd a kedvezményeidet.

 

Kiválasztás és Kosár:

webshopban válaszd ki a kedvenc boraidat, add meg a kívánt mennyiséget, majd nyomj a "Kosár” ikonra. (Ez természetesen még nem kötelez vásárlásra; bármikor törölheted a tételeket a Kosárból.) 

Ha a megrendelt termék az adott időpontban nincs raktáron, akkor emailben vagy telefonon tájékoztatunk, hogy milyen határidővel tudjuk teljesíteni/pótolni a megrendelést.

 

Tovább a Pénztárba, adatok megadása:

Ha van, lépj be a Fiókodba; ha van, a Kupon mezőbe írd be a Kuponkódodat, majd értelemszerűen válassz Szállítási és Fizetési módokat, illetve add meg kiszállítás és (ha más, mint a szállítási) a számlázás címet. Kérünk, hogy pontosan töltsd ki az adatokat, hiszen a futár munkáját könnyíted meg.

 

Válaszd ki az átvétel módját:

  1. Szeged belterületén a kiszállítás díjmentes, melyet borászatunk munkatársai személyesen, előre egyeztetett időpontban végeznek.
  2. A megrendelt termékek házhoz-szállítása 40 kg-ig a Sprinter Futárszolgálattal történik, akik a csomagátvételt követő munkanapon, munkaidőben (08.00 - 17.00 között) közvetlenül a megadott címre kézbesítik a csomagodat. Díjáról a rendelési folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.
  3. Amennyiben csomagpontos átvételt kérsz (max. 20 kg-ig), az az ország közel 800 helyén benzinkutakon, bevásárlóközpontokban elérhető Pick Pack Pont -okon történhet. Válaszd ki a betöltődő térképen, hogy hol szeretnéd átvenni a csomagodat, itt tájékozódhatsz a pontok nyitvatartási idejéről és a fizetési módokról is. Díjáról a folyamat során tájékoztatást kapsz; a rendelés összegétől is függ.

 

Fizetési mód kiválasztása:

  • Átutalással (előre utalással)

Az átutalásos fizetési módot bármelyik szállítási módnál választhatod; a rendelés leadása után a teljes összeget utald a megadott számlaszámra. Mivel ennél a fizetési módnál az összeg kifizetése előre történik, a futárnak nem kell semmilyen egyéb költséget fizetned. Amikor az átutalás megérkezik a számlánkra, megkezdjük a rendelés teljesítését.

  • Készpénzzel

A szegedi, díjmentes házhozszállítás esetén csak készpénzben lehetséges fizetni.

PPP pontokon készpénzzel vagy - átadóponttól függően - bankkártyával is fizethetsz ( ekkor legyen nálad hozzá személyazonosításra szolgáló okmány).

  • Utánvéttel:

Házhozszállítás esetén a csomag kézhezvételekor a futárnak fizethetsz készpénzben. Az utánvét díjköltsége ebben az esetben + 500.- Ft.

 

Megrendelés:

Az adatok átellenőrzése után be kell pipálnod, hogy elfogadod az ÁSZF-ben és az Adatkezelési tájékoztatóban leírtakat, nyilatkoznod kell, hogy elmúltál 18 éves és tudomásul veszed a rendelésed árának megfizetési kötelezettségét. A Megjegyzés rovatba írj meg mindent nekünk, vagy a futárnak, ami a kiszállításhoz extra fontos lehet (pl: ha egy boltban dolgozol és oda kéred a kiszállítást, akkor mikor van nyitva az üzlet)

A "Megrendelem" gomb megnyomásával tudod elküldeni nekünk a rendelésed.

Rendelésedről kapsz egy automatikus emailt, egy visszaigazolást, benne minden adattal, amire szükséged lehet. 

Ez alapján mi összekészítjük a csomagodat, megrendeljük a Futárt. Amikor a Futár a csomagodat elviszi, szintén küldünk egy levelet Neked a várható kiszállítás idejéről.

A rendeléseden módosítani azt követően, hogy e-mailben értesítettünk a csomagod futárnak történő átadásáról, már nem tudsz.

 

Korhatár korlátozása:

Alkoholtartalmú termékeinkre vonatkozó megrendeléseket csak 18. életévüket betöltött személyek számára tudjuk teljesíteni. Amennyiben a rendelést feldolgozó vagy az azt szállító személy kétségesnek látja az átvevő nagykorúságát, úgy a hatályos jogszabályok szerint kérheti annak hitelt érdemlő bizonyítását. Ennek hiányában a szállító megtagadhatja a teljesítést.

Egyéb

100 000,- Ft-ot meghaladó megrendelés esetén csak az ellenérték előzetes átutalása után áll módunkban elindítani a termékeket.

Boraink között válogatni a Webshopban tudsz :)