Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop Belépés

Kiszállítás, átvétel

Szeged belterületén a kiszállítást közvetlenül a borászat munkatársai díjmentesen végzik, munkanapokon, telefonon előre egyeztetett időpontban.

Országos csomagfeladás esetén e-mailben értesítünk az átadásról. Amennyiben valamiért (pl: készlethiány) miatt ez nem lehetséges, úgy telefonon vagy e-mailben értesítünk. 

Házhozszállítás

A megrendelt csomagot (max. 40 kg-ig) országosan a Sprinter Futárszolgálat viszi a kért címre. Más országokba csomagszállítást csak előre utalással, a szállítás költségeinek egyeztetése után áll módunkban teljesíteni.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap.

Díja:

  • egységesen 2.100.- Ft
  • 20.000.- Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES
  • Utánvét költsége 800.- Ft

SPRINTER csomagkövetés:

Fizetési lehetőségek:

  • átutalás (előre utalás)
  • utánvét (készpénz a futárnak)

Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol biztosan át tudod/tudják venni a csomagod. Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni, mert nem vagy otthon, először keresni fog telefonon, majd értesítést hagy. Ha a csomagot a szóbeli vagy írásbeli egyeztetést követően másodszorra sem sikerül az általad megadott helyen és időpontban átadni, akkor visszahozzák azt a borászathoz.

Ha nekünk sem sikerül felvennünk a kapcsolatot a megrendelővel (napokig fogunk próbálkozni), a  megrendelést semmisnek tekintjük és a kiszállítás költségét kiszámlázzuk. Ezért kérünk, hogyha bármi közbejön és nem tudod átvenni a csomagot, értesíts bennünket vagy a futárt!

Pick Pack Pont:

Hogy ne kelljen a futárt egész nap várni, a PPP boltlistáján szereplő benzinkutakon, üzletekben is átveheted a csomagodat. Boltlista itt, ahol megtalálod az üzletek nyitvatartását, címét és fizetési lehetőségeket.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanap!

Díja:

  • egységesen 1.100.- Ft
  • 7.000.- Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES

Pick Pack Pont csomagkövetés:

Fizetési lehetőségek:

  • átutalás (előre utalás)
  • készpénz (az átadó boltban)
  • bankkártya (bolttól függ)

Mérlegeld, hogy vidéken akár 4 munkanapba is telhet, mire az átvevőpontra ér a csomagod. Onnantól még 5 napod van rá, hogy átvedd tőlük. Emailben és SMS-ben is értesítenek a folyamat során. Ha átvétel hiányában visszahozzák borászatunkhoz, akkor a megrendelést semmisnek tekintjük.

 

Küldemény átvétele:

 A csomagodat csak személyazonosítás után adják át neked, legyen nálad okirat (vagy meghatalmazás a megrendelőtől, ha nem személyesen megy érte).

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a csomag sérülten vagy törötten érkezik meg. Amennyiben sérülést vagy hiányosságot tapasztalsz, kérjük, ne vedd át a csomagot! Kérjük, a futárral vegyetek fel jegyzőkönyvet, ill. jelezd felénk a webshop@kontyos.hu címen az esetet és mi haladéktalanul pótoljuk a hiányzó árucikkeket. 

Boraink között válogatni a Webshopban tudsz :)