Oldalunkon a jobb felhasználói élmény nyújtásához sütiket (cookie) használunk. 

További információ

Menü és Shop
Hungarian hu
English en
German de

Kiszállítás, átvétel

Házhozszállítás

A megrendelt csomagról és kiszállításról emailben értesítünk; (max. 40 kg/csomagig) országosan a GLS Futárszolgálat viszi a kért címre. Más országokba csomagszállítást csak előre utalással, a szállítás költségeinek egyeztetése után áll módunkban teljesíteni.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanap.

Díja:

 • egységesen 2.100.- Ft
 • 15.000.- Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES
 • Utánvét költsége 500.- Ft

GLS csomagkövetés:

Fizetési lehetőségek:

 • átutalás (előre utalás)
 • utánvét (készpénz a futárnak)
 • bankkártya (SimplePay a webshopban vagy bankkártyával a futárnak)

Fontos, hogy olyan címet adj meg, ahol biztosan át tudod/tudják venni a csomagod. Amennyiben a futár nem tudja kézbesíteni, mert nem vagy otthon, először keresni fog telefonon, majd értesítést hagy. Ha a csomagot a szóbeli vagy írásbeli egyeztetést követően másodszorra sem sikerül az általad megadott helyen és időpontban átadni, akkor visszahozzák azt a borászathoz.

Ha nekünk sem sikerül felvennünk a kapcsolatot a megrendelővel (napokig fogunk próbálkozni), a  megrendelést semmisnek tekintjük és a kiszállítás költségét kiszámlázzuk. Ezért kérünk, hogyha bármi közbejön és nem tudod átvenni a csomagot, értesíts bennünket vagy a futárt!

Szegedi cím esetén a város belterületén a kiszállítást közvetlenül a borászat munkatársai díjmentesen végzik, munkanapokon, telefonon előre egyeztetett időpontban.

 

Pick Pack Pont:

Hogy ne kelljen a futárt egész nap várni, a Sprinter PPP boltlistáján szereplő benzinkutakon, üzletekben is átveheted a csomagodat. Boltlista itt, ahol megtalálod az üzletek nyitvatartását, címét és fizetési lehetőségeket, de választani majd a rendelés alatt megjelenő térkép segítségével kell.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 2-4 munkanap!

Díja:

 • egységesen 1.100.- Ft
 • 7.000.- Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES

Pick Pack Pont csomagkövetés:

Fizetési lehetőségek:

 • átutalás (előre utalás)
 • készpénz (az átadó boltban)
 • bankkártya (SimplePay a webshopban vagy bankkártyával a boltban - boltfüggő)

Mérlegeld, hogy vidéken akár 4 munkanapba is telhet, mire az átvevőpontra ér a csomagod. Onnantól még 5 napod van rá, hogy átvedd tőlük. Emailben és SMS-ben is értesítenek a folyamat során. Ha átvétel hiányában visszahozzák borászatunkhoz, akkor a megrendelést semmisnek tekintjük.

 

GLS CsomagPont:

Hogy ne kelljen a futárt egész nap várni, a GLS boltlistáján szereplő üzletekben is átveheted a csomagodat. Az elérhető partnerek közül majd a rendeléskor a felugró térképen választhatsz neked megfelelőt.

Szállítási határidő: a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanap!

Díja:

 • egységesen 1.800.- Ft
 • 15.000.- Ft feletti vásárlás esetén DÍJMENTES

Pick Pack Pont csomagkövetés:

Fizetési lehetőségek:

 • átutalás (előre utalás)
 • készpénz (az átadó boltban)
 • bankkártya (SimplePay + bolttól függ)

Onnantól, hogy a csomagod a Pontra érkezett, még 5 napod van rá, hogy átvedd tőlük. Emailben és SMS-ben is értesítenek a folyamat során. Ha átvétel hiányában visszahozzák borászatunkhoz, akkor a megrendelést semmisnek tekintjük.

 

Küldemény átvétele:

 A csomagodat csak személyazonosítás után adják át neked, legyen nálad okirat (vagy meghatalmazás a megrendelőtől, ha nem személyesen megy érte).

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy a csomag sérülten vagy törötten érkezik meg. Amennyiben sérülést vagy hiányosságot tapasztalsz, kérjük, ne vedd át a csomagot! Kérjük, a futárral vegyetek fel jegyzőkönyvet, ill. jelezd felénk a webshop@kontyos.hu címen az esetet és mi haladéktalanul pótoljuk a hiányzó árucikkeket. 

Boraink között válogatni a Webshopban tudsz :)
Borászatunk kínálatából
3.300 Ft
3.800 Ft
6.365 Ft
3.100 Ft
9.358 Ft
22.847 Ft
Hírek, érdekességek

Mivel Klárafalva, borászatunk otthona egy 600 lelket számláló kis település, így sokan nem tudjátok, hogy merre is keressétek a térképen. Most megmutatjuk és egyben lerántjuk a kukutyini zabhegyezésről is a leplet!

“Koccintunk rá?”, kérdezzük sokszor. De honnan jön a koccintás maga? Mióta csilingelnek a poharak és flőték, mikortól csattannak egymásnak kriglik és kupák? Mi az, hogy "tósztot" mondunk?


 

De tényleg: miért nem savanyú vagy fanyar, ami nem édes?

Partnereink:

Az alábbi térképen láthatók azon - közvetlen - kiskereskedelmi Partnereink, akik üzletükben Kontyos borokat tartanak.

2020. január óta számtalan más helyen is találkozhattok borainkkal (számunkra már lassan követhetetlen módon), hiszen a nagykereskedelmi Partnereink munkája révén több 100 új bolt csatlakozott már forgalmazónak országszerte. Köszönjük!