Leírás és Paraméterek
A Többnyire Szárazon különleges palettája a modern és hagyományos borászati eljárással készült borainknak. Közöttük valódi prémiumok és kuriózumok a hordóban (is) pihentetett tételek:
Meggybor Barrique: a 100%-ig hajnalbordó meggy reduktív borát hat hónapra égetett tölgyfahordóba tettük pihenni, eszményi tétel ajándékozáshoz és a vörösborok kedvelőinek
Szilvabor Barrique: borászatunk unikornisa; reduktívan készített, szárazra erjesztett szilvabor, őszi élményekkel és könnyű savakkal; extraként hat hónapnyi barrique -tölgyfahordókban pihentetéssel
Édes Eperbor: illatos - üde, földieperből készül; a gyümölcsborok világának ékköve, kihagyhatatlan és felülmúlhatatlan, kötelező kelléke egy nyári estés beszélgetésnek, szódával lazítva estét pezsdítő
Vélemények
A három száraz Gyümölcsbornak -Eper